19 Haziran 2012 Salı

Karakterler

Savaşçı
Becerili ve ağır zırhlarıyla savaşçılar yakın dövüş konusunda büyük rol oynarlar. Güçlerinin kuvvetli fiziksel yapılarından ve dengeli zihinsel yapılarından alırlar. Seçtiği özelliğe göre çift el silahlarıyla rakiplerinin yıkıma uğratabilir veya kılıç ve kalkanlarını beceriyle kullanarak kendilerini savunabilirler.
Ninja
Ninjalar pusu kurarak saldırabilen profesyonel suikastçilerdir. Hızı ve hareketi sağlamak için hafif zırhlar giyerler. Kendilerine bu yetenekleri adadıkları için ninjalar hançer ve yay kullanan usta dövüşçülerdir.




Şaman
Şamanlar zekidir ve büyü ve sihir kullanırlar. Savaşırken ve arkadaşlarına destek olurken onların mistik güçleri çok önemlidir. Bu yeteneklerdeki uzmanlıkları sayesinde, bir şaman saldırıların gücüne arttırabilir yada iyileştirme ve destek büyüleri güçlendirebilir.


Sura
Suralar kötülük tohumunu kollarında büyütmeye karar verdiklerinde sihirli güçler kazanan savaşçılardır. Bu nedenle yakın dövüş savaşçılarına karşı ustadırlar uzak mesafeden sihir ile saldırı yapabilirler. Bu yeteneklere olan gereksinimlerinin sonucu olarak saldırı sihirlerini güçlendirebilirler yada ek destek büyüleri kazanabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder